Nieuws 2015

Nog een nieuw bestuurslid!!
Rommy Veldhuis, wil Marijke helpen met het secretariaat! Dat is heel fijn want deze taak is inmiddels uitgegroeid tot een hele kluif!! Welkom Rommy, we maken er een feest van!
Start campagne Ho! Net yné kliko! tijdens findeliersdagen! Heel luidruchtig is de campagne van start gegaan. We hebben met z’n allen op kliko’s mogen drummen en iedereen nam zijn kans zoveel mogelijk waar! We zijn los! 25% minder afval in de grijze kliko! Dat doel willen we realiseren! Afval is grondstof, daarom moeten we goed scheiden!
Deze campagne is al gestart in Eastermar, Oentsjerk en Gytsjerk volgen en volgend jaar gaan nog veel meer dorpen dit concept gebruiken.
Facebook.
Vanaf begin mei zijn wij ook op facebook te vinden. Volg ons en wij houden u op de hoogte!

Tomme omheech!! Een goed idee uit Heeg!! foto 2

Melktap, brug tussen boer en burger. De droom van drie vrouwen uit Heeg: een melktap met lokale rauwe melk in het centrum van hun dorp…lees het hele artikel. fd0506betterheeg

Bestuurslid erbij! Boudewijn Dijkstra is bereid een functie in het bestuur aan te nemen!

De landelijke vereniging voor kleine kernen heeft een mooi intervieuw geschreven over Heeg. U kunt het hier downloaden en hier lezen!

Bestuurslid minder. Jan. ’15 

We zijn een bestuurslid kwijt. Per direct is Ale Ypma gestopt omdat hij vanuit zijn werk bij de gemeente een nieuwe taak kreeg in Heeg. Hij wilde geen belangen verstrengeling en heeft daarom dit besluit genomen. We wensen Ale veel succes en respecteren zijn keuze.

Contributie en nieuwe leden 25 febr. ’15

We hebben nieuwe leden nodig en meer financiële ruimte. Daarom hebben we een grote actie bedacht om leden te werven! U krijgt binnenkort een formulier, waarom meer info staat. Ook hebben we een pagina aangemaakt.