Lid worden van PBH

Word nú lid van plaatselijk belang Heeg (PBH)word lid

1 Uw stem telt!
De rol van PBH is aan het veranderen. De gemeente legt steeds meer verantwoordelijkheid en taken bij ons neer. De invloed die wij kunnen uitoefenen de bij de gemeente wordt groter als wij meer leden hebben. Om echt invloed uit te oefenen hebben wij dus stemmen nodig. Des te meer leden, des te zwaarder onze stem! Wij mogen uw stem alleen meetellen als u lid van PBH bent. Wij komen op voor de belangen van Heeg en doen dat graag namens iedereen!

2 Voor een duurzame toekomst!

Onze dorpsvisie timmert aan de weg. Diverse visiegroepen zijn hard aan het werk. Dit werk wordt ook enthousiast gevolgd door diverse duurzame partijen, provincie én landelijke overheid. Dat is fijn én levert soms wat subsidie op! Wat wij aan ontwikkelingen doen voor een duurzaam Heeg kost geld. De gemeente heeft nog maar een paar kleine potjes en onze ambities zijn groot, dus hebben wij uw financiële steun zeker nodig. Voor €7,50 per jaar bent u al lid.

Onze wensenlijst voor de komende jaren!

Een sporthal met slechtweer voorziening, een begraafplaats, dorpshuisplein, liftplek, openbare oever bij het meer, dorpstuin met voedselvoorziening, lokale kringloop van materialen en hergebruik van spullen, sociale projecten waarin “zorg voor elkaar” centraal staat. Heeg energie neutraal in 2025. Zonnedaken en de Heegemer Energie Coöperatie.
We zijn er druk mee bezig.

Hoe wordt u lid?

  1. Vul het contactformulier hieronder in en zet bij onderwerp”lid worden”. Wij sturen u een SEPA formulier, als u die ingevuld terug stuurt bent u automatisch lid! U mag deze strook natuurlijk ook bij één van de bestuursleden in de bus doen of terug mailen!

captcha *